Sopa de Cabra començarà la gira de presentació del disc ‘Ànima’ al Palau de la Música el 19 de novembre

El grup, que publicarà l’àlbum el 15 de novembre, oferirà deu concerts i passarà per Andorra i Mallorca

Gerard Quintana durant el concert de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi de Barcelona

Gerard Quintana durant el concert de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi de Barcelona / ACN/Jordi Borràs

ACN

Sopa de Cabra començarà la gira de presentació del disc ‘Ànima’ (Promo Arts Music) al Palau de la Música el 19 de novembre. El grup oferirà deu concerts i també ha anunciat que l'Auditori Nacional d'Andorra, el 29 de novembre, i a l'Auditorium de Palma de Mallorca, l'1 de març. Properament, s'aniran anunciant la resta d'actuacions que formaran part de la gira de presentació d'aquest nou treball discogràfic, que es publicarà el 15 de novembre. Les entrades per aquests tres concerts es posen a la venda aquest divendres a les 11.00 h del matí al web de la banda.

Després de gairebé cinc anys sense presentar cançons inèdites, Sopa de Cabra publicarà el que serà el dissetè treball entre discos d'estudi i directes.  La banda liderada per Gerard Quintana llançaran un nou àlbum de cançons inèdites titulat 'Ànima', on cada tema comptarà amb la col·laboració d'un artista que el conjunt creu que "té ànima". 

De moment ja s'han publicat dues de les cançons d'aquest nou treball: ‘Que et vagi bé’, amb Triquell i ‘Temps de Sega’, amb la cantant Beth.