La tercera gala de 'Tu cara me suena' ha donat molt que parlar, i no pel canvi de divendres a dilluns. José Corbacho i Silvia Abril van acudir al plató d'Antena 3 per imitar un dels duos més virals del moment i van regalar al públic un dels moments més còmics de la gala.

L'humorista va escollir l'actriu per interpretar junts la cançó 'Cómeme el donut' de La Pili i Girafa Rey, el duo que va saltar a la fama després de presentar el seu tema a 'Factor X'. I el número va ser tot un espectacle, una actuació, sens dubte, memorable. "Ha estat únic i, per sort, irrepetible, perquè una altra actuació així no la resisteix ningú", els va felicitar l'imitador Carlos Latre.

El retorn de Silvia Abril era un dels més esperats de la història del programa ja que va ser una de les concursants que millors moments ha regalat des que el 'talent show' va arrencar a Antena 3.

Les caigudes de Silvia Abril, l'enganxada que va patir a mitja cançó amb una corda que portava lligada al cos, el twerking i el petó final amb Carlos Latre per haver-los promès els 12 punts de la nit, van fer de l'actuació una de les més comentades de la nit a Twitter.