La relliscada de Ricard Ustrell que ha indignat els treballadors de 3Cat

El presentador acaba demanant disculpes després d'assegurar que el debat electoral de la Sexta és "millor que el de durant anys de TV3"

Ricard Ustrell, en una imatge d'arxiu

Ricard Ustrell, en una imatge d'arxiu / El Periódico

Redacció

Ricard Ustrell és el presentador "estrella" de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Presenta i dirigeix El Matí de Catalunya Ràdio, el programa més escoltat de la ràdio pública, i els caps de setmana es posa al capdavant de Col·lapse a 3Cat. Avui, però, no ha tingut el seu millor dia i s'ha posat bona part dels companys de la "corpo" en contra. Durant el seu programa de ràdio ha afirmat que no miraria el debat electoral que avui al vespre fan els mitjans públics catalans, perquè ja va veure el que dilluns van fer a la Sexta, que segons la seva opinió, ha estat "molt millor que el de durant anys a TV3". "N'hauríem de prendre nota", ha dit, afegint que avui a la nit tindria molta feina estenent roba i penjant quadres.

"És imperdonable que el director d'El Matí de Catalunya Ràdio i de Col·lapse parli així de l'empresa on treballa i els seus companys", ha denunciat el Comitè professional de TV3, acusant el presentador de "denigrar" el debat electoral dels mitjans públics catalans i "lloant" la competència. 

Posteriorment, Ustrell es va disculpar. "No només miraré el debat d'avui de TV3 i Catalunya Ràdio, si no que demà en parlarem àmpliament a 'El Matí'. Demano disculpes si algú s'ha sentit ofès", ha rectificat el periodista en una publicació a X.