El segell editorial Principal de los Libros ha creat la col·lecció Principal Noir, on publicarà "el millor de la literatura negra", ha informat en un comunicat.

La primera entrega d'aquesta col·lecció és 'Solo las bestias', de Colin Niel, "una de les veus més prometedores" del noir rural a França, a més de ser Premi Polar de Séries de Quais du Polar, Premi Polar Landerneau, Premi Goutte de Sang d'Encre i Premi Cabri d'Or el 2017.

Un altre títol dins de Principal Noir serà 'En la tormenta', de l'autora revelació Flynn Berry, guanyadora de l'Edgar Award a millor primera novel·la, "una inquietant novel·la negra atmosfèrica" que publicarà el proper mes de març.

També acollirà la "dura i provocadora novel·la" de Jonathan Ames en la qual es basa la pel·lícula de culte de Lynne Ramsay, 'En realidad nunca estuviste aquí', protagonitzada per Joaquin Phoenix.

I finalment, tindrà el thriller psicològic 'Cierra los ojos', de Sophie McKenzie, que sorprèn i atrapa amb aquest llibre increïblement tibant on una dona descobreix que la seva plàcida vida familiar està basada en una cruel mentida.