La ficció en castellà tindrà aquesta tardor les últimes novel·les de Paulo Coelho, Irvine Welsh, Jo Nesbo, John Connolly, Haruki Murakami, Ricardo Piglia i Philip Roth --aquestes dues últimes pòstumes--, entre moltes altres novetats locals i internacionals.

Planeta editarà la novel·la de descobriment 'Hippie', de Paulo Coelho; el bestseller internacional 'Els immortals', de Chloe Benjamin; la primera entrega de la trilogia 'Stars, estels fugaços', d'Anna Todd; la romàntica italiana 'La vida són dos dies; besa'm', de Roberto Emanuelli; la preqüela 'Drácula. L'origen', del nebot besnét de Bram Stoker, J.D. Barker i Dacre, i la nostàlgica 'Record d'un somni', d'Amy Tan.

Destino rebrà la tardor amb l'univers femení 'Rellotges de sang', de Leni Zumas; la divertida novel·la 'Com detenir el temps', de Matt Haig; el thriller domèstic musulmà 'La gàbia de vidre, de Hilary Mantel, i la hilarant 'El nét de l'emperador', d'Andrea Camilleri, sobre la Itàlia de 1929.

Tusquets tindrà aquesta tardor 'L'home de la dinamita', la primera novel·la d'Henning Mankell inèdita en castellà; l'addictiva i inquietant 'La mort del comendador (Llibre 1)', de Haruki Murakami, i la inciática 'El llibre de les coses perdudes', de John Connolly.

Grijalbo llançarà la novel·la d'espies 'Munic', de Robert Harris; el nou thriller de Jordi Basté i Marc Artigau 'Els coloms de la boqueria'; la novel·la sobre l'Europa del segle XIII 'L'or del mar', de Daniel Wolf, i el retorn d'Albert Espinosa en 21 relats 'Finals que mereixen una història'.

Alfaguara afrontarà la rentreé amb la publicació de 'Les roses del sud', la fi del viatge de Julio Llamazares per Espanya a través de les catedrals; el debut literari de Lisa Halliday, guanyadora de de el Whiting Award 2017 amb 'Asimetria'; la saga familiar i femenina 'La vuitena vida (per Brilka)' de la jove georgiana Nino Haratischwili; el retorn de Zygmunt Miloszewski amb un altre cas del fiscal Szacki, a 'La ira'; els 'Contes complets i la poesia reunida', de Roberto Bolaño, i una nova entrega de la saga 'Falcó', d'Arturo Pérez-Reverte.