El segell Fanbooks ha publicat la novel·la per a tots els públics "El noi de paper", de l'escriptor reusenc Jordi Folck i guanyadora del 33è Premi Ramon Muntaner de literatura juvenil en llengua catalana, que forma part dels premis literaris de Girona.

Amb l'obra, Folck vol convidar el lector "a no perdre mai la imaginació", en una història que es desenvolupa després que d'un vell matrimoni de llibreters neixi un fill de paper amb serpentines com cabells i llàgrimes de confeti.

El nen de paper "és un nen de cos fràgil, però amb una enorme intel·ligència i sensibilitat, perquè està creat des de les millors pàgines de la literatura mundial".

Nascut a Reus el 1961, Folck és escriptor, dramaturg i actor, que ha publicat 28 novel·les, amb les quals ha guanyat nou premis literaris com el Barcanova de Literatura Infantil i Juvenil, el Carmesina, el Protagonista Jove, el Guillem Cifré de Colonya i el premi Folch i Torres.

El premi Ramon Muntaner, al qual es poden presentar obres originals i inèdites destinades al públic juvenil, té una dotació de 6.000 euros, i el jurat d'aquesta edició estava format per Patrizia Campana, David Cirici, Núria Martín, Francesc Miralles i Marta Vilagut. Troba aquí més novetats editorials.