Xavier Bosch (Barcelona, 1967) publicarà el 17 de març del 2021 una nova novel·la titulada 'La dona de la seva vida', segons ha anunciat avui el Grup 62, que n'editarà les edicions catalana (Columna) i castellana (Destino) simultàniament. L'obra combina la intriga i la història de sentiments, i a partir de les petites intimitats d'una família i de les investigacions periodístiques destapa "un dels escàndols mai resolts al nostre país", avança l'editorial. L'escriptor tornarà a les llibreries amb aquesta novetat literària després dels èxits d''Algú com tu' (Premi Ramon Llull 2015), 'Nosaltres dos' (Columna, 2017) i 'Paraules que tu entendràs' (Columna, 2019), amb més de 150.000 exemplars venuts.

A la novel·la, tres germans viuen separats en diferents llocs del món per motius professionals o personals. Un fet els uneix, però una investigació periodística ho posa tot en risc. Una descoberta que farà trontollar els sentiments i sacsejarà les seves vides, per reescriure el passat.

D'aquesta manera Bosch recupera el fil del periodisme com a arma narrativa ('Se sabrà tot', 2010) en combinació amb el seu altre món literari dedicat a les relacions personals i les intimitats.