Els segells de Grup 62 publicaran entre gener i març del 2022 una vuitantena de títols, molts dels quals novetats d'autors catalans i com sempre algunes traduccions d'autors estatals i internacionals. La nòmina d'escriptors en català inclou des dels mallorquins Sebastià Alzamora ('Ràbia', Proa) i Melcior Comes ('Tots els mecanismes', Proa), fins a les autores Laia Aguilar ('Les altres mares', Columna), Agnès Marquès ('Ningú sap que soc aquí', Columna) o Blanca Busquets ('Constel·lacions', Proa). També publicaran novetats la madrilenya Irene Vallejo –per partida doble-, Vicenç Villatoro, Alfred Bosch, Rafael Vallbona, Pep Prieto, Mercè Ibarz, Kirmen Uribe i un llarg etcètera.

Al reguitzell de títols anunciats aquest dimarts pel Grup 62, a raó d'una vintena llarga de novetats mensuals de gener a març (i alguns a l'abril), caldrà afegir-hi les novel·les guanyadores de les properes edicions del Premi Just M. Casero (Empúries, al gener), el Premi Josep Pla i el Premi Sant Jordi de novel·la (al febrer, publicades per Destino i Proa respectivament), i el Premi Ramon Llull al març (Columna).

Quant als autors internacionals, Edicions 62 editarà al gener la novel·la de John Le Carré 'Silverview' o l''Auschwitz, ciutat tranquila', de Primo Levi, i Columna la biografia d'Angela Merkel 'La cancellera, de Kati Marton. Al febrer arribaran 'Lluna plena' (Columna) d' Aki Shimazaki, 'El jardí dels Finzi-Contini' (Proa), de Giorgio Bassani; i al març les últimes novetats de Patrick Modiano 'Tinta invisible' (Proa) o d'Andrea Camilleri, 'El cuiner d’Alcyon' (Edicions 62), penúltim títol de la sèrie Montalbano.