El professor del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) del campus Manresa de la UVic-UCC, Jordi Tarragona, ha publicat, amb el dibuixant JLMartin, el llibre “Empresa Familiar amb Humor” (Profit Editorial). En l'obra, Tarragona aborda un centenar de temes relacionats amb el món de l’empresa, especialment centrats en la realitat de l’empresa familiar.

L'expert recorda que actualment, a Catalunya, el 78% de les persones que treballen al sector privat, ho fan en empreses familiars. Escrit amb voluntat didàctica, la combinació del text amb les vinyetes d’humor de JLMartin, el llibre ajuda, segons Tarragona, a entendre millor els conceptes i a fixar-ne els continguts per recordar-los millor. Els drets d’autor seran cedits íntegrament a Mans Unides. 

Aquest és el cinquè llibre que publica Jordi Tarragona, advocat de professió i amb més de 35 anys d’experiència com a empresari. A més de dedicar-se a la docència com a professor col·laborador a UManresa, és consultor especialitzat en el suport a la propietat de pimes i la implementació de solucions de continuïtat a les empreses familiars. Els altres llibres que ha publicat, tot sobre gestió de l’empresa familiar, són “Els Arístegui: una família, una empresa”; “Continuar? Vendre? Tancar?”; “Temes clau de l’empresa familiar”, i “Àngels i dimonis de l’empresa familiar”.