'La casa del dragón' seguirà a Max

La sèrie renova per una tercera temporada abans d'estrenar la segona

Fotograma d'una escena de la primera temporada de 'La casa del dragón'

Fotograma d'una escena de la primera temporada de 'La casa del dragón' / HBO

Redacció Yotele

'La casa del dragón' tindrà una tercera temporada dins del catàleg de Max. La plataforma d'entreteniment ha anunciat la renovació de l'spin off de 'Joc de trons' centrat en la història de la Casa Targaryen i creada per George R.R. Martin.

L'anunci de la tercera tanda de capítols de la sèrie, basada en el llibre 'Foc i sang', arriba a tan sols uns dies que s'estreni la segona, que arribarà a la plataforma de streaming dilluns que ve 17 de juny.

La sèrie està protagonitzada per Matt Smith, Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien Frankel, Matthew Needham, Sonoya Mizuno, Tom Glynn-Carney, Ewan Mitchell, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban i Jefferson Hall. El repartiment addicional de la segona temporada inclou a Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox, Simon Russell Beale, Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor i Vincent Regan.

La segona temporada de 'La casa del dragón' ja ha estat aclamada per la crítica pel seu "emocionant i apassionant història" (TheWrap) que "és realment un retorn a l'època daurada de Trons" (GQ). Esquire ha considerat la segona temporada "l'espectacle més gran de l'estiu", mentre que TV Guide ha aclamat la sèrie com "la sèrie més grandiosa disponible", i Collider l'ha declarat "el millor programa de televisió de fantasia de la dècada".