Uns 600 atletes del Bages i del Moianès van participar el passat diumenge 21 d'octubre al Cros Escolar de Súria, que va tenir lloc al circuit del Rieral del Tordell, dins del calendari de cros escolars que es realitzen al llarg del curs a diferents municipis de les dues comarques.

Les curses eren de 3.000 a 250 metres en les categories cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i mini. L'última prova no era competitiva, va ser una cursa familiar amb la participació conjunta d'atletes i families.

El lliurament dels premis el va dur a terme l'alcalde Josep Maria Canudas, el regidor d'Esports, Valentí Sastre i el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas i per últim el president del Consell Esportiu del Bages, Josep Empez.

L'area d'Esports de l'Ajuntament i el Consell Esportiu del Bages van organitzar aquesta nova edició del Cros Escolar de Súria amb la col·laboració de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria, l'institut Mig-Món i la Diputació de Barcelona.

Aquesta prova ha estat la segona del calendari de cros escolars d'aquest curs 2018-2019, després del de Sant Vicenç de Castellet. El proper Cros Escolar es farà a Castellnou de Bages aquest diumenge 28 d'octubre.

Enllaç als resultats del Cros Escolar de Súria 2018:

http://www.cebages.info/wp-content/uploads/2018/10/RESULTATS-CROSS%C3%9ARIA-21_10_18.pd