BALSARENY

Dissabte, a les 17 h, a la plaça de la Mel, concentració i arribada del rei i la reina. Seguidament, rua amb confeti i acompanyament musical de DJ Reber i Dani Magyk. En arribar a la plaça de l´Ajuntament, pregó i ball de confeti. A partir de les 21 h, a la Sala Sindicat, sopar de Carnestoltes a càrrec de Sol i Cel. A partir de les 23 h, ball amb DJ Reber i Dani Magyk.

BERGA

Divendres, a les 16.30 h, al Casal Cívic (antic Casal de Gent Gran), ball de Carnaval amb Fermí Riu. Premis per a les millors disfresses.

Dissabte, a les 12 h, a la plaça de Sant Pere, arribada de la Reina Crisàlide amb el seu seguici i cercavila. A la plaça de Sant Joan, animació infantil amb La Sal dels Mars. A les 16 h, concentració davant de Cal Tonillo, al carrer del Roser. A les 17 h, inici de la rua i, a les 19 h, festa de confeti amb Dani Magyk a la vela del Vall. A les 22 h, ball de disfresses a la vela del Vall, amb concurs de disfresses.

Diumenge, a les 13 h, Guerra de la Farina a la plaça de Sant Pere. A les 17.30 h, al pavelló vell, ball de Carnaval infantil amb La Tresca i la Verdesca. Tota la programació a www.ajberga.cat.

IGUALADA

Rua de Carnaval. Dissabte, a les 18,30 h, de la plaça de la Masuca a Cal Font. Amb la participació de comparses i el Rei Carnestoltes. Cal inscripció.

Ball infantil de Carnaval. Diumenge, a les 12 h, a la plaça de l´Ajuntament. Amb l´espectacle Riallades, a càrrec del grup Pot Petit.MANRESA

Carnavalada a la manresana. Dissabte, a les 17 h, concentració. A les 17.30 h, inici de la rua, que anirà des de la plaça Espanya fins a la plaça Major. Amb animació i sorpreses. Al final de la rua, entrega de premis i animació. Organització: Xàldiga Taller de Festes. Inscripcions de comparses: www.xaldiga.cat/la-carnavalada-2018.

Carnestoltes de la Font dels Capellans. Dissabte, de 17 a 19 h, a la plaça de la Pau i la sala polivalent del barri.

Carnestoltes infantil. Diumenge, a les 11.30 h, sortida de la rua, dedicada als oficis, des de la Plana de l´Om. Amb grups de música de Manresa i comarca. Final de festa a la plaça de la Font de les Oques amb la companyia De Parranda. Organització: Ajuntament i Imagina´t.

OLESA DE MONTSERRAT

Dissabte, a les 16.30 h, a la plaça de Catalunya, benvinguda al rei Carnestoltes. A les 17 h, animació infantil amb Pop per Xics i passarel·la de disfresses. A les 19 h, rua conjunta per a petits i grans. A les 20.30 h, concurs de disfresses. A les 23 h, actuació de Bocamolls i DJ Prat.

SALLENT

Divendres, a les 17.30 h, a la plaça de la Generalitat, els Minimaquis van de rua. Hi haurà berenar i ball a la plaça de la Pau. A les 20 h, a la plaça de la Verdura, pregó i rua de la 69a. A les 23 h, cercatasques. A les 01 h, a la plaça de la Pau, concert amb Pirat´s Sound Sistem i DJ Marcus Wolf.

Dissabte, a les 17 h, inici de la rua a la plaça de la Pau, amenitzada amb una desena de xarangues. A les 00 h, al poliesportiu Agustín Rueda, ball de disfresses amb Sra. Tomasa, Gertruis i Mitjanit. Entrades: 15 euros (amb cervesa o refresc). A la venda a Codetickets, Utopia, Araceli, La Gresca i La Traca.

Diumenge, a les 6 h, matines amb la xaranga Màgic. A les 14 h, a la plaça dels Arbres, arròs popular amb música d´Els Bandarres: Juanjo Tinajas & Marc Monsó. Preu: 10 euros. Tiquets a Cal Moliné i Ca l´Ansona.

Dilluns, a les 20 h, a Cal Carreras, espectacle Mal Martínez, a càrrec de l´actor Marc Martínez. Entrades: 10 euros, a la venda a la merceria Ca l´Antònia. De 16.30 a 18.30 h, classes de teatre amb Marc Martínez. Taquilla inversa. Informació: www.carnavalsallent.org.

SANT VICENÇ DE CASTELLET

Dissabte, a les 17 h, sortida des del carrer Pirineu. Organització: Activa´t de Festa.

LA SEU D'URGELL

Dissabte, a partir de les 19 h, a l´Ateneu de l´Alt Urgell, tallers, concursos, sopar carnavalesc, música...

SOLSONA

Divendres, a les 19 h, al carrer del Castell, baixada de boits. A les 21 h, a la plaça Major, ball de la patacada amb Joan Altarriba. A les 01.30 h, a la sala polivalent, concert amb Revoltijo, Seguirem i Albercocks. Preu: 10 euros.

Dissabte, a les 11 h, al Vall Calent, concurs de K-Tifes. A les 17 h, al portal del Pont, recepció del Mata-Ruc d´Honor i inauguració del Monument. A les 19 h, arribada del Rei Carnestoltes. A les 20.30 h, a la plaça Major, nomenament del Mata-ruc d´Honor i bramada. A continuació, Ballets dels Gegants. En acabar, a la plaça del Ruc, penjada del Ruc. A les 02 h, a la sala polivalent, concert amb La Pegatina, Porto Bello i Sixtus. Preu: 15 euros.

Diumenge, a les 8.30 h, a la plaça Major, ball de l´Escaldat amb La Zarigüella. A les 10.45 h, al portal del Castell, baixada d´autoritats i seguici amb l´Orquestra Patinfanjàs. A les 11.15 h, a l´avinguda del Pont, arribada de la Miss Forastera de Fora. Seguidament, pujada, sermó i Ballets dels Gegants. A les 17 h, a la plaça del Consell Comarcal, contradanses i Capta de Gegants amb la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona.

Dilluns, a les 11 h, al portal del Pont, arribada del Carnestoltes infantil i la Miss Forastera de fora amb Pepsicolen. A les 19.30 h, correfoc infantil. A les 22 h, sopar de comparses. Preu: 12 euros (sopar + concert). A les 00 h, concert amb Vizuri, Band´d´festa i DJ Jam Ningu. Preu: 7 euros. Més informació: www.carnavalsolsona.com.

SÚRIA

Dissabte, a les 17.30 h, rua amb sortida des del barri de Sant Jaume. A les 20 h, al pavelló Josep Fàbrega i Tort, música, coca i xocolata, sopar i festa amb DJ Foxy i DJ Fantom. Preu: 5 euros, amb entrepà de botifarra i beguda.