El tercer cap de setmana del festival Espurnes Barroques inclou dues actuacions musicals, una activitat infantil i una vetllada operística. Les quatre propostes tenen lloc a l´entorn de Súria.

Dissabte, a partir de les 19 h, a Sant Miquel de Castelltallat, es podrà gaudir d´un concert i sopar barroc (22 euros) amb la formació Dichos Diabolos. La vetllada permetrà els espectadors conèixer l´obra de Joan Cererols, de qui enguany se celebra el 400 aniversari, en diàleg amb la dels seus contemporanis.

Diumenge, a les 11.30 h, a Santa Maria de Coaner, es farà un tast i un concert (12 euros) amb el duet Quebrado Barroco format per David Gutiérrez (traverso) i Alejandro Fernández (clavicèmbal). Es tocaran peces de Couperin, Leclair, J. S. Bach i C.P.E. Bach.

Diumenge, a les 17.30 h, a la plaça del Poble Vell de Súria, es farà una visita per a tothom per conèixer l´espai i un taller infantil d´introducció a l´òpera, gratuïts. Posteriorment (19 h), al mateix indret, la companyia El Teatre de les Comèdies representarà la coneguda òpera bufa La serva padrona, de Pergolesi (12 euros).