El cantautor Halldor Mar ( Reykjavík, 1973) -conductor del programa Katalonski- segueix immers en la gira de presentació del seu darrer treball Records (La Cúpula Music, 2017) per tot el territori català i actuarà aquest dissabte a la Festa Major de Moià. Ho farà davant del bar Tosca, organitzadors del concert.

Tot i tenir sang islandesa, l´artista ha demostrat estar molt arrelat a la cultura catalana. Al seu primer àlbum, Winds (2014), va reformular en anglès coneguts temes de la Nova Cançó, reinterpretant clàssics de Joan Manuel Serrat, Jaume Sisa o Raimon, entre d'altres. Ara, amb Records (La Cupula Music Records 2017) presenta un disc íntim, ple de moments i records d´infància, experiències traumàtiques i vivències personals però, a la vegada, universals. L'àlbum inclou 9 cançons originals (3 en anglès i 6 en català), i 2 versions (una d´en Llach i una altra d´en Sisa). Entre els temes del disc, Confusió, una cançó amb ritmes molt ballables, o I wish us luck, una reinterpretació del clàssic de Lluis Llach Que tinguem sort.

Records es va enregistrar a Blind Records l´estiu de 2016 amb Valen Nieto com a enginyer de so/productor/multiinstrumentista. Van participar-hi músics com: Ramiro Rosa (Bateria), Pep Colls (Baix), Guido di Blasi (Guitarra elèctrica/Ukelele), Gilles Estoppey (teclats) i el mateix Halldor Mar a la veu i guitarra acústica.