Balsareny

Castanyada: Avui, a les 18 h, taller familiar de monstruo-maquillatge. A les 19 h, room escape i, en acabar, sopar-ball.

Berga

Castanyada: Avui, a les 18 h, a la plaça del Forn, castanyes, moniatos i música. A les 20.30 h, sopar popular: cigrons amb tastet i cansalada. Per a la Caixa de Solidaritat. En acabar, ball amb Berguedana de Folklore Total. Organització: Plataforma pels drets democràtics i polítics de Berga.

Calaf

4a Fira de la Carbassa: Dijous, de 10 a 13 h, certamen dedicat al cultiu i l’artesania d’aquest fruit de tardor.

Igualada

2n Passatge del terror de l’escola Akord’s: Avui, de 22 a 02 h; i dijous, de 20 a 00 h, a l’escola Akord’s (carrer Comarca, 6-8). Combinació de passatge del terror i escape room ambbientat en un sanatori, amb la col·laboració de Lari Music. Entrades: 3 euros. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult. Venda anticipada.

Manresa

Castanyada a la Font: Avui, a les 17 h, a la sala polivalent de la Font dels Capellans. Animació infantil i castanyes. Organització: Associació de Veïns.

Navarcles

Castanyada: Dijous, a la tarda, al parc Marcel·lí Monrós.

Sant Feliu Sasserra

18a Festa Bruixa: Avui, a les 22.30 h, a la plaça de l’Església, espectacle amb Balkan Paradise Orchestra, Quim Moya, Tela Marinera i la Cia. Planeta Trampolí. Obertura de portes una hora abans. Entrades: 5 euros. A les 00 h, a l’Ateneu, concert amb Ekko, Sixtus i BPM DJ’s. Entrades: 5 euros (gratuït amb l’entrada de la plaça de l’Església). 19a Fira de les Bruixes: Dijous, parades i accions teatrals durant tot el dia.

Sant Fruitós de Bages

Castanyada popular: Dijous, a les 18 h, al Cobert de la Màquina del Batre. Amb animació infantil a càrrec de Jordi Tonietti i Cia, castanyes i botifarres.

St. Salvador de Guardiola

Fira de la Torrada: Dijous, de 10 a 19 h, parades d’atesans, fruits de tardos, castanyada... Espectacles, falconeria i cercavila de gegantons.