Després de la trilogia oficial d'adaptacions de les novel·les de Stieg Larsson, i de l'esplèndid remake del primer títol a càrrec de David Fincher, ens arriba la versió cinematogràfica de David Lagercrantz que va continuar la saga literària. Lo que no te mata te hace más fuerte té com a principal atractiu la presència de Claire Foy, protagonista de The Crown , en la pell de Lisbeth Salander.

En aquesta ocasió, la turmentada hacker i el periodista Mikael Blomkvisthacker es veuen implicats en una misteriosa conspiració perpetrada per polítics corruptes. En primer terme, Salander compleix un encàrrec amb la seva habitual professionalitat, però quan intenten matar-la a casa seva descobreix que qui realment mou els fils és algú molt proper: ni més ni menys que la seva germana Camilla. A partir d'aquí, la protagonista decidirà passar a l'acció per evitar ser acusada exactament del que volia prevenir. Fede Álvarez, autor de films de terror tan brillants com el remake d' Evil Dead o No respires , és el director d'un film que, malgrat les aparences, està més centrat en el suspens i en l'acció que no en les tensions entre els personatges.

La conversió de Foy en Salander és un dels principals focus d'interès de la pel·lícula, però no l'únic. A banda del seu prometedor look visual i els aires de cinema d'espies dels anys 70, el film destaca per un planter de grans secundaris que inclou Sverrir Gudnason, Sylvia Hoeks (l'actriu que fa de germana de Salander s'ha deixat veure a la sèrie Berlin Station i a Blade Runner 2049 ), Vicky Krieps, Claes Bang i Stephen Merchant, en un paper molt allunyat del que li hem vist fer a les seves col·laboracions amb Ricky Gervais.