La discoteca Coco Village Manresa celebra aquest dissabte, 17 de novembre, el seu primer aniversari i ho farà amb un convidat de talla internacional, l'autoproclamat «rei» de l'electrolatino, Juan Magan. La sala ha posat a la venta 1.400 entrades per aquells qui vulguin escoltar en viu el pare d'èxits com «Bailando por ahí» o «Verano Azul». «Volem fer un regal al nostre públic», assenyala Sergi Torra, discjòquei i director artístic de la sala.

Fa just un any es van unir dues marques icòniques de la nit de la capital del Bages: Grup Ítaca i Villa Martini i van obrir portes al què segons ells actualment és «la referència nocturna de la Catalunya Central». Del Villa Martini, una discoteca d'estiu on hi anava un públic més gran, en va sorgir Coco Village, un espai d'hivern, enfocat a una franja d'edat més jove.

Dubtes per instal·lar-se en una zona apartada

Coco Village Manresa s'ubica a les instal·lacions de la històrica discoteca Menifis, al polígon de la Serreta de Sant Fruitós de Bages. Torra afirma que «fa un any enrerra ens feia por obrir una discoteca a allà, perquè està en una zona molt apartada del centre de Manresa» i explica que, per facilitar el transport dels clients, van apostar per posar un servei d'autobus gratuït. Què els diferencia de la resta? A parer del director artístic, un equipament «molt renovat que agrada al públic» i la seva capacitat de dur un artista com Juan Magan. I és que per celebrar aquest aniversari, l'equip de Coco Village ha estat més de mig any «anant al darrere» de l'estrella de l'electrolatino per aconseguir dur-lo a Manresa.

Entrades a la venda

Les entrades anticipades, a un preu de 15 euros, es poden comprar al Kursaal Manresa, Ítaca Manresa i Sabadell, Sabateria Vives (Manresa), Bar Santa Eulàlia - Bar del Pepe (Berga), El Tast Igualada, Martulina Divina Discos (Vic) i on-line a https://bit.ly/2Ac3MzT.