Les plantes són una aposta segura per a la decoració de la llar. I aquesta temporada tenir plantes al menjador o a la sala d'estar és tendència. De fet, en qualsevol espai de la casa escau una planta, i ajuda a crear més bon ambient, més acollidor, i a donar un toc natural a l'estança.

Segons Joan Serra, de Viver Serra, «hi ha plantes molt elegants, com el potus gran o la kèntia, entre d'altres. També té molta demanda l'orquídia, que és una planta que queda molt bonica en qualsevol espai de casa».

De plantes n'hi ha de totes les mides i per a tots els gustos, i les possibilitats són infinites. Des de rams damunt de la taula, fins a plantes grans en racons de les sales, o fins i tot està cada vegada més estesa l'ornamentació de parets amb plantes (jardí vertical interior). «També són una bona aposta les plantes air so pure, que tenen efectes saludables perquè són purificadores naturals de l'aire», comenta Joan Serra. En aquest establiment manresà es pot trobar un ampli assortiment de plantes verdes, de flors i també d'air so pure.