Una manera d'estalviar en calefacció, i que a més és molt recomanable perquè no genera residus, és instal·lar les acollidores estufes de llenya o pèl·let. Els últims models d'estufes ens permeten optimitzar molt l'estalvi en calefacció, i aquests mesos de fred cal tenir-ho present.

Les estufes de pèl·lets, en concret, són una alternativa econòmica i neta que gairebé no emet CO2 a l'atmosfera en funcionar amb combustible ecològic, i que es manté en preus estables en comparació de l'electricitat o el gasoil.

Cada cop es valora més la instal·lació d'aquesta modalitat, tenint en compte el bon rendiment que donen i la conscienciació social que hi ha sobre les energies renovables.

Què cal tenir en compte?

Què cal tenir en compte?

L'expert en equipament de la llar FESMÉS dona uns petits consells en el moment d'escollir una estufa de llenya o pèl·let.

Primerament, cal tenir en compte l'espai i la instal·lació amb la sortida de fums, i també la funcionalitat. Així s'aconseguirà l'objectiu d'escalfar l'espai amb el màxim rendiment i estalvi.

També cal considerar l'espai per guardar el combustible, tot i que actualment és molt fàcil trobar un punt de venda proper de llenya o pèl·let. Com és el cas de l'establiment FESMÉS de Manresa.

El preu és un altre factor decisiu, ja que el ventall de models és molt ample i per a totes les butxaques. Podem trobar estufes de llenya econòmiques i funcionals a partir de 85 €, amb una àmplia gamma que arriba fins a estufes de pèl·let de vora els 1.600 €. Els models més sofisticats disposen de programador, termòstat i molts més avantatges tecnològics que faciliten i optimitzen el seu ús.

En qualsevol cas, els assessors ens podran ajudar a trobar el model que més s'ajusti a la nostra llar.

La millor opció qualitat/preu: Estufa de pèl·let Red Pod

La millor opció qualitat/preu: Estufa de pèl·let Red Pod

El model Red Pod té molts avantatges. Les seves dimensions el fan apte per a gairebé qualsevol espai, i té un rendiment òptim que li permet escalfar un volum de més de 215 m3, amb un consum molt optimitzat de pèl·let de només 2,2 quilos per hora de combustible en la seva màxima potència.

A més, incorpora les darreres innovacions i es pot controlar des de l'Smartphone o amb comandament a distància. És una estufa que permet estalviar i, al mateix temps, col·laborar amb el medi ambient.