Què li deu passar a en Jordi? Gairebé no surt de casa, ni cavalca amb el cavall, ni festeja la princesa... I, doncs, què li deu passar?

Què li deu passar a en Jordi? No vol atendre els mitjans -ni el Regió7 que és de casa-, ni va al plató de cap tele a explicar la seva gesta i de com va vèncer el drac i alliberar la princesa... I, doncs, què li deu passar?

Què li deu passar a en Jordi? Tots els tenen per heroi -si fins el volen fer sant!- i ell ha entrat en la tristesa... I doncs, què li deu passar?

Ai, quin secret guarda el Jordi, què té que no ho sap explicar? Un xicot tan animat, tan festaire i bullangós, que no se'l veu en cap justa, ni posa els peus a l'hostal, ni freqüenta, ja, cap festa... Ai, quin secret deu guardar?

Si fins ha perdut la gana i s'ha quedat tot migrat i té amoïnada la mare... què li volta, ai, pel cap?

No contesta cap trucada, ni vol veure la princesa, ni vol escriure poemes i no vol ser trobador... Ja no es posa l'armadura, dona voltes pel jardí i talla i esfulla roses i sospira a desdir...

Ja no pot guardar el secret i ho esbomba, ara, a taula, quan es troben tots reunits: "Ai mare, ai pare, ai masovers i servei, parcers i mossos de quadra... En fi, com us ho diré? Jo no vull pas cap princesa, ni casoris, ni cap festa... El que jo volia, ai, era haver salvat un príncep, que fos un príncep ben blau... i sortir ja de l'armari que no tinc descans ni pau!"