'Gràcies. Història d'un veïnat' de Rocio Bonilla, una historia sobre com l'absència d'internet pot millorar la convivència en societat, sobre l'empatia i sobre les emocions, escenificat amb diferents animals.

Després de l'éxit que va aconseguir amb les sagues 'El Club de los Incomprendido', 'Canciones para Paula' i 'La chica invisible', Blue Jeans torna amb 'El campamento', un thriller sobre deu joves que són convidats a un campament per Fernando Gody, un dels homes més rics que busca a algú més jove perquè es faci càrrec del seu negoci i li doni una imatge renovada. El grup de joves viu una experiència idíl·lica fins que un d'ells apareix mort.

La clàssica història de 'Sant Jordi i el drac' queda actualitzada amb 'Sant Jordi de les galàxies' de Jaume Copons i Lliliana Fortuny, una barreja de dos clàssics: la llegenda de Sant Jordi i el món cinematogràfic de 'La Guerra de les Galàxies'.

També trobem 'Exi. Bienvenido a Glitch City' del youtuber Exi i 'Los Compas y la maldición de Mikecrack' de Mikecrack, El Trollino i Timba Vk.