20 de abril de 2021
20.04.2021
Regió7

Aquests són els llibres que lideren les vendes de ficció i no-ficció en català a les portes de Sant Jordi

«Sira», de María Dueñas, i «El humor de mi vida», de Paz Padilla, els més venuts en castellà

20.04.2021 | 10:21
Una parella mirant llibres al Sant Jordi d'estiu de Girona, el 23 de juliol del 2020

'Consumits pel foc' (Proa), de Jaume Cabré, i 'A cor obert' (Columna), d'Oriol Mitjà segueixen liderant per segona setmana les vendes en català de ficció i no-ficció, respectivament, la setmana del 12 al 18 d'abril a Catalunya, a menys d'una setmana per a la celebració de Sant Jordi, segons dades de Libridata. Pel que fa a infantil i juvenil, el més venut en català és 'La llegenda de Sant Jordi amb solapes de roba' (Estrella Polar), de Natàlia Juan Abelló. 'Sira' (Planeta), de María Dueñas, i 'El humor de mi vida' (Harper Collins), de Paz Padilla, són els més venuts en castellà, en ficció i no-ficció, respectivament.

La llista dels més venuts de ficció en català l'encapçala 'Consumits pel foc' (Proa), de Jaume Cabré. El segueixen 'La dona de la seva vida' (Columna), de Xavier Bosch; 'L'home que va viure dues vegades' (Columna), de Gerard Quintana, i 'Tàndem' (Destino), de Maria Barbal i 'El dia que vaig marxar' (Univers), d'Albert Om.

Pel que fa la no-ficció el més venut en català és 'A cor obert' (Columna), d'Oriol Mitjà, seguit per 'Paraules d'Arcadi' (Angle), d'Arcadi Oliveres; 'Les hores greus' (Símbol), de Quim Torra; 'L'armardura del rei' (Ara Llibres), d'Albert Calatrava, Ana Pardo de Vera i Eider Hurtado, i 'El camarot del capità' (Destino), de Màrius Carol.

Pel que fa a infantil i juvenil, el més venut en català és 'La llegenda de Sant Jordi amb solapes de roba' (Estrella Polar), de Natàlia Juan Abelló, seguit per 'Sant Jordi i el drac' (Combel), de Meritxell Martí i Xavier Salomó, i 'Gràcies. Història d'un veïnat' (Animallibres), de Rocio Bonilla.

Castellà


El més venut en castellà a Catalunya en ficció és 'Sira' (Planeta), de María Dueñas; 'Transbordo en Moscú' (Seix Barral), d'Eduardo Mendoza; 'El arte de engañar al karma' (Suma de Letras), d'Elisabet Benavent; 'El juego del alma' (Suma de letras) de Javier Castillo, i 'Independencia' (Tusquets), de Javier Cercas

De no-ficció en castellà, encapçala les vendes 'El humor de mi vida' (Harper Collins), de Paz Padilla, juntament a 'El infinito en un junco' (Siruela), d'Irene Vallejo; 'La armadura del rey' (Roca), d'Albert Calatrava, Ana Pardo de Vera i Eider Hurtado; 'Niadela' (Errata Naturae), de Beatriz Montañez, i 'Dime que comes y te diré que bacterias tienes' (Grijalbo), de Blanca García-Orea Haro.

Pel que fa a infantil i juvenil, els més venuts en castellà són 'Exi. Bienvenido a Glitch City' (Planeta), d'Exi; 'Los compas y la maldición de Mikecrack' (Mr Ediciones), de Mikecrack, El Trollino i Timba Vk. i 'Los compas y la cámara del tiempo' (Mr Ediciones), de Mikecrack, El Trollino i Timba Vk.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook