AMPANS preveu repartir tres mil roses a les residències de la gent gran de la Catalunya Central aquest Sant Jordi. Amb la campanya "Fem llegenda", l'objectiu de l'entitat és repetir l'èxit d'una acció col·laborativa i solidària que va sorgir a iniciativa de les persones usuàries de l'entitat, de fer arribar desenes de roses entre les persones més grans de la nostra societat. Igual que l'any passat, les roses arribaran de la mà de les persones usuàries del servei de centre ocupacional d'AMPANS.

En la majoria de residències, les roses s'entregaran en mà a cadascuna de les persones residents que l'any passat van viure com una festa, aquesta diada. Aquestes flors aniran adornades amb felicitacions de la diada que s'han elaborat al taller artístic l'Art de Viure, on participen persones usuàries dels serveis assistencials de la fundació.

En aquesta ocasió els poms de roses vermelles, les tradicionals de la diada de Sant Jordi, arribaran a les residències, un dia abans de la diada, el divendres 22. Pel que fa a dissabte, les parades d'AMPANS a Manresa estaran distribuïdes, com cada any, entre el Passeig Pere III i Sant Domènec, i també a l'Avinguda dels Dolors.