02 de desembre de 2008
02.12.2008
iniciativa

Un promotor sorteja 31 pisos a Santa Coloma a 50 euros per butlleta

02.12.2008 | 20:13

Un promotor immobiliari de Catalunya ha decidit organitzar el sorteig de 31 habitatges que no aconsegueix vendre a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) mitjançant l'emissió d'unes butlletes que costaran 50 euros cadascun.

Amb aquesta iniciativa, el Grup Rob, amb seu a Badalona (Barcelonès), pretén donar sortida a una trentena de pisos de nova construcció d'entre 50 i 90 metres quadrats que no aconsegueix liquidar en plena crisi econòmica i financera, segons que han confirmat a Efe fonts de la constructora.

Els responsables de la companyia començaran demà a vendre els 7.000 butlletes que s'emetran per habitatge, a raó de 50 euros cadascun, tal com avança avui el diari 20 Minutos.

En el cas de vendre totes les butlletes, la promotora recaptarà 350.000 euros per pis.

El sorteig, que tindrà lloc en un termini màxim d'uns tres mesos davant de notari, només se celebrarà si el promotor ven un mínim de 6.500 paperetes.

En el cas de no arribar a vendre aquesta xifra de butlletes, el Grup Rob es compromet a tornar els diners als participants.

A més, com a Catalunya s'obliga a que iniciatives d'aquest tipus es facin només entre clients, perquè el sorteig sigui legal cada persona que adquireixi una participació rebrà una placa de calefacció, a manera de "compra" amb opció a la rifa del pis.

Els 31 habitatges que se sortejaran estan situats al carrer Sant Carles de Santa Coloma i encara avui es poden trobar en la pàgina web de la promotora a partir de 240.000 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema