11 de desembre de 2008
11.12.2008
Atur

Solsona contractarà cinc treballadors a través de plans d'ocupació per a les obres del nucli antic

11.12.2008 | 15:16

L'Ajuntament de Solsona contractarà, abans de final d'any, cinc treballadors per reforçar els recursos humans que es necessiten per al desplegament del Pla d'intervenció integral del nucli antic.

El consistori ho farà a través dels plans d'ocupació que li han estat concedits pel Departament de Treball de la Generalitat. Aquestes persones, que han de estar en situació d'atur, es contractaran a jornada completa durant sis mesos a través d'una oferta pública al Servei d'Ocupació de Catalunya. Els treballadors s'encarregaran de les obres de l'Illa Cultural i també donaran suport en treballs menors de la urbanització del carrer de la Regata o en reparacions del centre històric.

Concretament l'Ajuntament de Solsona contractarà un agent groc, dos oficials de paleta i dos peons. El consistori ho farà a través dels plans d'ocupació que li han estat concedits pel Departament de Treball de la Generalitat.

L'agent groc haurà de realitzar tasques de conscienciació i ajuda a les persones que conviuran durant mesos amb les obres de rehabilitació del Pla de barris. Aquesta persona explicarà als residents els processos que es duran a terme en l'execució de cada una de les obres. A més, vetllarà perquè l'entorn de l'obra estigui cuidat i en condicions i recordarà als veïns el funcionament de la nova modalitat de recollida de residus al nucli antic que s'implementarà a partir del dia 1 de gener.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema