24 de desembre de 2008
24.12.2008
Subvencions

Un total 95 empreses es beneficien d'ajudes Treball per renovar els seus equips

24.12.2008 | 15:23

Un total de 95 empreses s'han beneficiat de les ajudes ofertes pel departament de Treball per sufragar part de les inversions fetes per petites empreses, de menys de 50 treballadors, per renovar maquinària i equips de treball, que ajudin a millorar la seguretat laboral.

Segons la conselleria, les subvencions que han ajudat les empreses a desenvolupar aquests projectes d'inversió, malgrat la dificultat de finançament actual, han arribat als 1.578.000 euros, un 36% més que les atorgades l'any passat i s'han incrementat en 22 el nombre d'empreses beneficiàries.

Les ajudes han estat com a màxim de 45.000 euros per empresa i no cobreixen més d'un 20% de la inversió.

Els projectes d'inversió subvencionats s'han destinat a comprar, adaptar o substituir maquinària i equips de treball que contribueixen a reduir o eliminar riscos laborals.

Per a la consellera de Treball, Mar Serna, la crisi no deu ser una excusa per no fer tot el necessari per prevenir els riscos laborals, cosa que a més contribueix a "millorar la competitivitat".

L'any que ve el departament de Treball destinarà 2,2 milions d'euros, ampliables a 4 milions, a subvencionar aquest tipus d'inversions per part de les empreses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema