El Club de Fitness Cube obrirà portes a Manresa el proper 9 de novembre i tindrà una superfície de 5.500 metres quadrats. Tal com ja va avançar Regió7 l'1 de juliol passat, el nou gimnàs serà ubicat al Centre Lúdic Terra Nostra (l'edifici del costat del Viena on hi ha l'Aki i construït pel grup Sorroche), on aquests dies s'està treballant per posar a punt una multitud de detalls. La posada en marxa del gimnàs suposa una inversió de quatre milions d'euros.

El gerent de l'empresa, Jaume Arnau, explica que "hem volgut fer un gimnàs amb valors afegits que són la innovació, la diferenciació, la qualitat, la tecnologia i estar totalment orientats al client", uns aspectes que considera que de moment ja s'estan aconseguint. L'equipament disposarà de 5.500 metres quadrats i tindrà 1.000 metres quadrats més d'aparcament. En aquest espai hi haurà, segons explica Arnau, un vestidor femení i un altre de masculí amb una superfície de 450 metres quadrats, on hi haurà cinc espais individualitzats perquè els "usuaris es puguin canviar amb més intimitat", diu Arnau, i també amb una sauna en cadascun dels vestidors. El gimnàs també tindrà una sala de fitness de 1.000 metres quadrats amb 40 màquines cardiovasculars, i cadascuna disposarà d'una pantalla de televisió pròpia. Segons Arnau, Cube serà el primer gimnàs de l'Estat espanyol de disposar d'aparells amb aquesta característica, en el marc d'una tecnologia anomenada Visio. Com a element innovador, en aquesta sala, els usuaris del gimnàs podran comprar begudes sense necessitat de portar els diners a sobre.

Un dels espais on les obres estan més avançades i gairebé finalitzades és a la piscina. Cube tindrà una piscina de 25 metres de llargada per 8 d'amplada i, segons explica Arnau, es tracta d'una piscina feta totalment amb acer inoxidable. A tocar de la piscina també hi haurà una zona termal, batejada amb el nom de Spai, que inclourà una sauna de vapor, una de seca, una piscina d'hidromassatge també d'acer inoxidable, dutxa vaporífica, biotèrmica, un banc calefactat i una font de gel. També hi haurà tres pistes de pàdel, a la terrassa del gimnàs, i una pista de bàsquet.

A l'ampli vestíbul de l'equipament també hi haurà un restaurant, obert a abonats i no abonats del gimnàs. Pel que fa a la inscripció, Arnau comenta que a partir de dimarts que ve quedarà obert el termini per apuntar-s'hi, el dijous 29 d'octubre es farà la inauguració oficial i el divendres 30 d'octubre es farà una jornada de portes obertes en la qual podran participar les aproximadament 1.500 persones que han rebut el paquet de promoció del gimnàs en el marc de la campanya Friends. L'obertura al públic, però, no serà fins al 9 de novembre.

Arnau també explica que han aposat per la microgeneració com a font d'energia. Es tracta d'una forma de producció d'electricitat basada en la combustió de gas. En el moment de cremar el gas es genera una escalfor residual que s'aprofitarà per climatitzar el gimnàs (tots els espais disposen de climatització) i per escalfar la gran quantitat d'aigua calenta que es consumeix en un equipament d'aquestes característiques.