L'empresa manresana de joieria Tous ha obert a l'Illa Diagonal, a Barcelona, un nou establiment amb el qual la firma també estrena un nou concepte de botiga. Al nou espai Tous, situat en un dels centres comercials més selectes de la ciutat de Barcelona, destaca la singular disposició de les seves col·leccions i un espai íntim amb acollidores butaques que garanteixen la privacitat i el tracte més exclusiu.

L'establiment, que ocupa una superfíciede 125 metres quadrats també combina els colors blanc i rosa a la zona de joieria, mentre que a l'espai dedicat als complements també hi ha present un negre ultrabrillant. En aquesta boutique, la combinació dels colors i els diferents elements creen un ambient divertit i chic.

L'acte d'inauguració de l'establiment, que es va fer dijous passat, va tenir la presència de la creadora del famós ós, Rosa Oriol, com també la seva filla Rosa Tous, actual directora de relacions institucionals de la marca. A més a més, l'acte va tenir la presència d'Eugenia Martínez de Irujo i també hi va assistir l'actriu catalana Elsa Anka, que actualment treballar a la sèrie de televisió El cor de la ciutat.

Actualment, la firma de joieria, amb seu a Manresa fundada l'any 1920, té més de 350 establiments arreu del món i, immersa en un procés d'expansió internacional, ja disposa de presència en 42 països diferents. L'any 2008 l'empresa va facturar 225 milions d'euros i l'objectiu de la firma és assolir un volum de vendes de 1.000 milions d'euros el 2014.