L'empresa bagenca Compact Habit ha estat reconeguda amb el guardó a la Innovació en la Construcció dels Premis Catalunya Construcció 2010, que convoca el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona.

El premi ha estat atorgat a l'empresa pel sistema d'edificació modular integral industrialitzada (eMii). En el seu veredicte, el jurat ha valorat especialment "la concepció, el desenvolupament i la producció d'un producte d'edificació fabricat amb tècniques industrialitzades, ben resolt i amb un alt nivell de qualitat integral, tant des del punt de vista constructiu com per la qualitat del disseny d'interiors i els acabats". El jurat també destacar de l'empresa "l'actitud de millora permanent de l'empresa, així com els valors d'innovació constant, ètica empresarial i solidaritat amb els més desfavorits, liderats pel fundador de Constructora d'Aro, Josep Tragant".

Compact Habit ha instal·lat recentment a Banyoles el primer bloc d'habitatges modulars sorgit de la seva fàbrica de Cardona. Es tracta d'un edifici de 30 habitatges de protecció oficial, promoguts per l'Incasol, adreçats a joves i que es llogaran per uns dos-cents euros mensuals.