29 de setembre de 2010
29.09.2010
40 Años
40 Años

La sèrie de TV3 "La Riera" rep el guardó especial del jurat dels premis Tàstum

El manresà Ramon Roqueta rebrà una menció especial durant el lliurament de premis, el 18 d'octubre

26.09.2010 | 12:05

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà el dilluns 18 d'octubre al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) el lliurament de la tercera edició dels premis Tàstum (Fòrum Agroalimentari de Catalunya).
El jurat ha atorgat el premi especial a la sèrie de TV3 La Riera, on els menjars que apareixen són reals, fets per un cuiner real, i la carta s'adapta a cada temporada.
En l'edició d'enguany, s'ha fet una menció especial a Ramon Roqueta, industrial vitícola manresà de reconegut prestigi. Actualment, és el president d'honor de Bodegues Roqueta, i també de Masies d'Avinyó. La menció especial "vol reconèixer la professionalitat d'aquest empresari català, que ha impulsat una important tasca vinícola al nostre país".
El premi Tàstum de difusió ha estat atorgat, a Jordi Estadella, a títol pòstum, pel seu compromís per la cuina i la gastronomia catalana, Precisament, a partir d'ara aquest guardó de difusió portarà el nom del desaparegut periodista.
El premi Tàstum vinya i vi de distribució i comercialització ha estat pel Celler de Gelida per promoure la gran diversitat de vins i caves catalans al seu establiment.
També es lliuraran el premi al jove artesà alimentari innovador 2009, al pastisser barceloní, Lluís Estrada Canal; a la innovació tecnològica agrària, a Jordi Vilarrassa (Garrotxa) i a la innovació en l'agroindústria, a Embotits Salgot (Vallès Oriental), i 26 diplomes a mestres artesans alimentaris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook