L'Ibex 35 ha guanyat un 3,06%, el que significa la segona pujada més gran des del passat 12 de gener, quan l'índex es va anotar un increment del 5,42%.

El selectiu madrileny ha tancat la sessió situat a la cota dels 9.732,8 punts i es manté a l'espera del que passi a la cimera europea d'aquest dijous, en què es preveu que s'arribi a un acord definitiu sobre el rescat grec , amb el qual les autoritats de la zona euro esperen donar carpetada al rebot de la crisi de deute sobirà.

Els valors que més han guanyat durant la sessió han estat Gamesa (+5,97%), Bankinter (+5,02%), Banc Santander (+5,02%) i BBVA (+4,36%), davant Ebro Foods (-1,02%), Técnicas Reunidas (-0,38%) i Acerinox (-0,09%), que han estat les úniques companyies que han finalitzat la jornada en números vermells.

Per la seva banda, la debutant Banki ha acabat la jornada tal com la va començar i manté el preu de sortida de les seves accions (3,75 euros), després d'haver arribat a perdre un 5% en el seu primer dia en el parquet madrileny.

A la resta de les principals places europees, Milà també s'ha anotat un augment del 3%, seguit de París (+1,5%), Londres (+1,1%) i Frankfurt (+0,3%), que han contingut més els seus guanys.

Al mercat de divises, l'euro finalment ha perdut el 1,42 i al final de la sessió al 'Vell Continent' el canvi entre les dues monedes ha quedat establert en 1,4196 unitats.