L'acte central de la celebració del cinquantè aniversari de la firma de moda manresana Señor, que tindrà lloc dimecres que ve, 12 d'octubre, al teatre Kursaal de Manresa, farà una interpretació de la història de l'empresa a través de microespais artístics.

Precisament, aquests microespais seran inspirats en la mateixa història de l'empresa manresana, que va néixer ara fa 50 anys amb l'obertura d'un establiment al carrer d'Àngel Guimerà de la ciutat de Manresa.

El gerent de Señor, Josep Maria Ribas, avança que l'acte de celebració també inclourà la projecció d'un audiovisual que "trencarà motlles". Ribas explica que l'ac- te és obert a tothom (cal confirmar l'assistència i reservar la invita-ció corresponent) fins a omplir les 800 localitats de la platea del Kursaal.

Entre els assistents a la festa que donarà el tret de sortida a la celebració del primer mig segle de la firma de moda, hi haurà la plantilla de l'empresa, formada per un centenar de persones, a més de clients i proveïdors. Després de la festa de celebració a l'interior del teatre, hi haurà un còctel al pati del mateix Kursaal.

D'altra banda, Ribas també explica que el vestit de l'Edició Exclusiva 50, d'una gamma superior a la majoria de vestits a mida que fa l'establiment, en els propers mesos es podrà comprar sense que per als clients de Señor suposi "un recàrrec afegit" respecte d'altres vestits de l'empresa. Es tracta d'un producte dissenyat especialment per commemorar el cinquantè aniversari de l'empresa i que es farà a mida de cadascun dels clients i que ja es pot trobar a les seves botigues.