09 de juliol de 2014
09.07.2014

El CNL Montserrat i la Cambra de Comerç s'alien per promoure l'ús del català

Les dues entitats han signat un conveni per fomentar l'ús de la llengua en l'àmbit socioeconòmic

09.07.2014 | 12:37

El Centre de Normalització Lingüística i la Cambra de Comerç de Manresa van signar ahir un conveni de col·laboració per difondre la campanya Català i empresa. Ja estàs al dia? i altres activitats de foment de l´ús del català en l´àmbit socioeconòmic.

Entre les accions previstes en el marc dels pactes establerts, el CNL Montserrat es compromet a organitzar en l´espai de les Jornades Cambra, la sessió Català i empresa. Ja estàs al dia? amb l´objectiu de difondre els aspectes lingüístics que preveu el Codi de consum de Catalunya.
Així mateix, el CNL Montserrat farà arribar a la Cambra de Comerç de Manresa la informació de les activitats que organitza que poden ser d´interès per a les empreses del Bages. En el marc del conveni també s´ha previst organitzar un taller de 20 hores de tècniques per redactar eficaçment adreçat al personal d´empreses, que s´impartirà a la seu de la Cambra de Comerç.

Per la seva banda, la Cambra de Comerç de Manresa es compromet, entre d´altres, a difondre a les empreses del Bages les activitats d´interès empresarial organitzades pel CNL Montserrat i incloure al web de l´organització empresarial un bàner amb l´enllaç al web del CNL Montserrat.

El document va ser signat pel regidor de Cultura de l´Ajuntament de Manresa i president del Consell del CNL Montserrat, Joan Calmet, i pel president de la Cambra de Comerç de Manresa, Pere Casals. Ambdós es van mostrar molt satisfets per poder col·laborar i van manifestar la importància que acords com aquest tenen en la promoció de l´ús i el coneixement de la llengua catalana, sobretot en el sector empresarial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit