o era el principal tema de conversa als bars ahir al migdia, però els qui en parlaven es mostraven taxatius: l'anunci fet pel govern central sobre el nombre de persones sense feina a l'estat no era gens convincent.

Encara que l'executiu assegurés ahir al migdia que el segon semestre del 2014 ha estat el període en el qual s'han creat més llocs de treball des del 2005, els clients de dos establiments visitats per Regió7 només fer-se públiques les dades es mostraven escèptics.

Aquest és el cas dels parroquians del bar Bon dia!, ben a prop de les oficines del Servei Públic de Treball Estatal, l'antic INEM. Mentre Mariano Rajoy apareixia a la pantalla del televisor ?-amb el volum silenciat-, una desena de clients feien petar la xerrada en petits comitès. Tan sols en ser consultats sobre el tema, van parar atenció a la compareixença.

"No crec que aquestes dades siguin gaire exactes. Estan ficant en un mateix sac tota la gent que ha trobat feina durant l'estiu i aquella que ja ha esgotat el seu dret a prestació. Així és clar", explicava en Josep, qui es considera un afortunat per tenir feina, en el seu cas en el servei d'ambulàncies.