01 de agost de 2014
01.08.2014
Entrevista Jaume Sanpera

"El cas Gowex ens perjudica d'entrada, però ens beneficiarà segur a mitjà termini"

Eurona Telecom es prepara per fer el salt al mercat continu i per ocupar espais buits que deixa la caiguda de Gowex

04.08.2014 | 07:45
"El cas Gowex ens perjudica d'entrada, però ens beneficiarà segur a mitjà termini"

El manresà Jaume Sanpera presideix la primera empresa catalana que va cotitzar al MAB, i avui ja preveu facturar 100 milions el 2017. Pare d'un negoci especialitzat a servir Internet en entorns rurals, és taxatiu, amb referència a Gowex: "la Wi-Fi gratis no existeix"

El frau a Gowex ha posat a la primera línia de l'actualitat el debat sobre la solidesa i els beneficis del Mercat Borsari Alternatiu, el MAB. Entre les empreses que hi cotitzen, hi figura Eurona Telecom, l'operadora de telecomunicacions fundada pel manresà Jaume Sanpera. Per a Sanpera, el MAB és un mercat sòlid, idoni per a petites companyies que volen créixer. Per a Eurona, el pas pel mercat alternatiu només ha suposat que experiències positives. Sanpera considera que Gowex és un "cas aïllat", una "estafa", basada en una idea que "no existeix", la Wi-Fi gratuïta.
Nascut el 1966, Sanpera es va llicenciar en enginyeria de telecomunicacions i va completar la seva formació amb estudis empresarials a Esade. La primera empresa, Tecnotrends, la va fundar el 1998. Posteriorment crearia Ambientum.com, de la qual encara és accionista; la xarxa social Festuc; l'enginyeria multimèdia Cidec, i, el 2003, Eurona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit