La cadena de supermercats Dia inaugura avui una nova franquícia al municipi anoienc de Piera que obrirà cada dia de la setmana, de dilluns a diumenge. L'establiment, que ha suposat la creació de quatre nous llocs de treball, està situat al carrer Sant Cristòfol, al centre comercial del municipi, i té una superfície comercial de 258 metres quadrats, segons va informar ahir la companyia en un comunicat.

La nova botiga operarà sota l'ensenya Dia Market, que és un format que inclou la venda de productes frescos i seccions com forns de pa i brioixeria i també disposa de diferents lineals amb carn fresca envasada. El nou supermercat estarà obert de dilluns a dissabte de nou del matí a nou del vespre i els diumenges ho farà de de les 10 del matí fins a les 2 del migdia.

Dia tenia, a tancament del 2013, un total de 1.132 establiments a Catalunya, dels quals 738 estaven localitzats a la província de Barcelona.

La cadena, que cotitza a la Borsa espanyola, actualment és el primer franquiciador del sector de la distribució d'alimentació, productes de llar, bellesa i salut, amb més de 1.500 franquícies a l'Estat espanyol.