17 de agost de 2014
17.08.2014
Entrevista Oriol Oró

"És evident que en temps de dificultats els empresaris opten per apostes segures"

Oró diu que han detectat que el 12 % dels visitants professionals són de la Catalunya Central

18.08.2014 | 07:38
"És evident que en temps de dificultats els empresaris opten per apostes segures"

Director de la Fira de Lleida. Aquesta entitat firal organitza la 60a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel (Saló Nacional de la Maquinària Agrícola) i el 29è Eurofruit (Fira Professional de Proveïdors de la Indústria Fructícola), certàmens que tindran lloc, respectivament, del 25 al 28 i del 25 al 27 de setembre, i dels quals parlem en profunditat

Com es presenta l'edició d'enguany de la Fira Agrària de Sant Miquel i el Saló Eurofruit?
Tots dos certàmens mantenen a grans trets la tònica positiva d'aquests darrers anys, en què malgrat la difícil situació econòmica han enregistrat un creixement moderat, però sostingut. De fet, fins i tot superen les perspectives d'anys anteriors. A hores d'ara hem assolit una ocupació del 90 %, i a final d'agost preveiem arribar gairebé al 100 %, xifres que ja en si suposen un indicador prou bo i que, unides a l'ambient moderadament optimista que respira el sector, ens fan pensar que l'edició d'enguany pot ser una de les millors dels últims temps. Estem convençuts que el sector aposta per la nostra fira i confiem a batre xifres de superfície d'exposició, d'expositors i visitants acreditats.
A banda que l'àmbit agrari, tot i haver patit també la crisi, sovint es mou seguint uns paràmetres diferents als de la resta de l'economia, és evident que en temps de dificultats els empresaris opten per apostes segures, i avui dia creiem que la Fira Agrària de Sant Miquel i l'Eurofruit, per trajectòria, prestigi i professionalitat, són una excel·lent aposta de negoci.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit