L'empresa de restauració per a col·lectivitats Eurest Catalunya, que actualment té una plantilla d'unes 3.500 persones, preveu contractar un altre miler de persones fins a l'any 2018. En una entrevista concedida a Efe, la presidenta d'Eurest Catalunya, Eva Òdena, ha explicat que aquesta companyia augmentarà plantilla per donar resposta a l'increment de la facturació que preveu.

I és que Eurest Catalunya, que pertany al grup britànic Compass Group i que tancarà els seus comptes d'aquest exercici a final de setembre, preveu facturar "entre 101 i 105" milions d'euros, entorn del "8 o el 10 %" més que l'any anterior, i el 2018 preveu arribar els 150 milions d'euros, fet que suposa un increment d'almenys el 48% més fins a aquest any.

Del seu negoci a Catalunya, actualment el 45% procedeix de menjador d'escoles, aproximadament el 30% d'empreses, el 20% prové del sector sanitari i assistencial i al voltant del 5 % restant el generen els seus serveis de càtering per a esdeveniments especials. Òdena ha assegurat que la companyia està notant un creixement "considerable" en els serveis de cafeteria que contracten les empreses així com un repunt en els menjadors escolars per primera vegada després dels últims quatre anys, un símptoma que a poc a poc l'economia s'està recuperant.

Eurest Catalunya, que presta servei a empreses com La Caixa, la farmacèutica Boehringer, al departament d'Interior de la Generalitat o bé al Parlament català, ha aconseguit també aquest any contractes com el del MNAC, el grup funerari Mémora i l'Edifici Egara, on hi ha el complex central dels Mossos, entre Sabadell i Terrassa.

També Eurest també gestiona el servei de menjador de la clínica Teknon i el de l'Hospital Clínic, treballa per a les residències d'ancians Ballesol o per a institucions culturals com Caixafòrum.