Home Meal, l'empresa titular de la cadena de botigues de menjar casolà per emportar Nostrum, llançarà una nova ampliació de capital per un import màxim de 3,5 milions d'euros per finançar els seus plans de creixement.

El consell d'administració d'Home Meal ha acordat aquest dimarts dur a terme aquest augment de capital, que es realitzarà mitjançant l'emissió i posada en circulació d'un màxim de 1.77.028 accions amb un valor nominal de 0,13 euros de cada una i una prima d'emissió que oscil·larà entre els 1,7 i 1,9 euros per títol.

El president i conseller delegat de la companyia catalana, Quirze Salomó, ha explicat a Efe que aquesta injecció de capital es destinarà a l'obertura de noves botigues i a les obres d'ampliació de la cuina central de Sant Vicenç de Castellet (Bages).

Salomó confia en què el mercat subscrigui íntegrament aquesta ampliació, com ja va succeir el mes de novembre passat, quan la companyia va aconseguir captar 6,4 milions dels inversors, 1,4 milions més dels previstos inicialment.

Home Meal, que cotitza al mercat Alternatiu Borsari (MAB) des del mes de desembre del 2014, va tancar l'últim exercici amb unes pèrdues de 162.133 euros.

Quirze Salomó treu importància a aquest resultat, que atribueix al "brutal" creixement que ha experimentat l'empresa els últims anys.

El consell d'administració d'Home Meal ha acordat avui també constituir una comissió d'auditoria que estarà formada pels consellers independents Salvador García (president), Tomàs Corredor (secretari) i Ramon Mas.

El president d'Home Meal ha destacat, en aquest sentit, que Home Meal és de les primeres empreses del MAB que posa en marxa una auditoria d'aquest tipus, amb l'objectiu de transmetre un missatge de transparència i credibilitat als inversors.

La firma celebrarà el mes d'abril vinent la seva junta general ordinària, en què sotmetrà a votació dels accionistes la delegació al consell d'administració de l'emissió d'obligacions, bons, pagarés i d'altres valors de renda fixa.