Dos nous establiments substituiran l'actual botiga de la Creadora del carrer Guimerà de Manresa, que tancarà portes en els propers mesos; serà amb La Creadora des de 1936, any de fundació de l'establiment, i amb (La Creadora) Entre parèntesis, segons explica el seu propietari, David Augé.

El primer estarà ubicat al passeig de Pere III, en un punt molt proper a la plaça Espanya, al local on ara hi ha la botiga de moda A Priori, franquícia en mans de la propietat de La Creadora i que tancarà portes. En aquest local, d'uns 200 metres quadrats a peu de carrer, explica Augé, hi haurà La Creadora des de 1936, amb un concepte molt similar a l'actual, "de botiga multimarca de qualitat, amb atenció personalitzada". La previsió, diu Augé, és que La Creadora des de 1936 obri portes a final d'agost o a principi de setembre.

L'altre establiment, al carrer Casanova, diu Augé, serà "un nou concepte de botiga de moda on passaran coses". En aquest sentit, explica que, a part dels productes de moda, hi haurà complements, art i altres productes que puguin tenir un packaging atractiu que encaixi amb el local.