08 de abril de 2015
08.04.2015

Nissan fabricarà a Barcelona i Argentina la nova 'pick-up' de Mercedes-Benz

14.04.2015 | 10:45

La pick-up de Mercedes-Benz es fabricarà a les plantes que Nissan té a Barcelona i a Còrdova (Argentina) dins de l'aliança que el fabricant alemany té amb Renault-Nissan. Mercedes-Benz va confirmar ahir que la seva gamma de vehicles inclourà pròximament una pick-up i que construirà conjuntament amb Nissan en el marc de l'esmentada aliança estratègica.
Mercedes-Benz assegura que tant els motors com el disseny els farà ella d'acord amb les especificacions dels seus clients. La pick-up de mida mitjana (amb capacitat de càrrega per a una tona) compartirà arquitectura amb la nova Nissan NP300, que substituirà el seu model Navara. Es construirà en les fàbriques de Barcelona i Córdoba (Argentina) i Mercedes-Benz té prevista comercialitzar-la a Europa, Austràlia, Sud-àfrica i Llatinoamèrica.
Des de la planta de Còrdova sortiran les unitats destinades als mercats d'Amèrica i des de la de Barcelona a la resta del món. Actualment, Nissan i Renault ja estan desenvolupant una pick-up d'una tona per a la marca francesa, que també tindrà un disseny propi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema