El Seminari d'Economia Crítica impartirà els propers dies 15, 22 i 29 d'abril, de 19 a 21h, a la Casa Flors Sirera de Manresa, un curs titulat "Reflexionant sobre les alternatives". El curs vol ser un "espai de reflexió sobre les alternatives al sistema capitalista actual perquè cada grup o persona pugui avançar en la construcció del seu propi projecte", segons els convocants. La intenció és oferir "un bagatge de reflexions que es converteixi en un instrument útil per als diversos grups que cerquen la transformació social".

El Seminari d'Economia Crítica Taifa el formem un conjunt de persones, provinents majoritàriament de les facultats d'Economia. Proposen un enfocament de l'economia a favor de les persones i diuen desmarcar-se "del discurs, més freqüent, d'una economia dominada pel pensament neoliberal i amb poca capacitat explicativa d'allò que succeeix en el si de la nostra societat".

El curs s'emmarca dins el Pla de Sensibilització del Programa de Cooperació de l'Ajuntament de Manresa, que rep el suport de la Diputació, i que pretén "promoure una ciutadania informada, crítica i participativa que contribueixi a construir una societat més justa, equitativa i sostenible", segons expliquen fonts municipals.

El curs és organitzat pel Consell Municipal de Solidaritat i l'Ajuntament de Manresa, i és gratuït però cal fer inscripció prèvia. Per a més informació i inscripcions, cal escriure a casaflorsirera@altecom.cat o bé trucar al 938724496 els dilluns, dimecres i dijous d'11 a 14 o bé els dimarts i dimecres, de 17 a 19 h.