El Grup Bon Preu va inaugurar ahir a la tarda el seu primer supermercat Bonpreu a la comarca del Berguedà. L'alcalde de Berga, Juli Gendrau, els membres del comitè de direcció del grup empresarial d'alimentació, format pel president, Joan Font i Fabregó, el sotsdirector, Josep Font, el director comercial, Antoni Amblàs, el director financer, Pere Anglada, i el director d'operacions, Joan Sabartés, juntament amb els 33 treballadors del supermercat, van tallar la cinta inaugural de l'establiment, situat a l'edifici de l'antic Mercadona del barri de la Font del Ros de Berga, al carrer d'Aurora Bertrana, número 12.

El nou supermercat Bonpreu, que obrirà avui a un quart de deu del matí, té totes les seccions de productes frescos dels establiments del grup: fruiteria, xarcuteria, formatgeria, carnisseria, peixateria i fleca. A més, segons Mariona Huguet, del departament de màrqueting i comunicació de Bon Preu, el supermercat té "un gran assortiment de productes secs, amb més de 8.000 referències de les principals marques".

L'establiment disposa de 1.000 metres quadrats de superfície de venda i d'un aparcament amb 46 places per a vehicles. Les obres de construcció i adequació del supermercat han suposat una inversió d'uns tres milions d'euros.

Segons han explicat fonts de l'empresa, Bon Preu aposta per un model d'establiment amb un ampli ventall de productes i marques de referència a uns preus "altament competitius", en què es posa una "especial atenció" als productes frescos de qualitat i proximitat.