De discoteca a un gran espai exclusiu per a casaments i tot tipus de celebracions. Aquest és el canvi que faran el proper 2 de maig els 5.000 metres quadrats de l'antiga discoteca Bruc's Bananas i que ara ja fa tres anys que està tancat, segons explica Josep Vives, que està al capdavant de l'hotel Bruc.

En aquests moments ja s'estan ultimant els detalls per dotar aquest espai del seu nou ús. Segons explica el mateix Vives, el redisseny de l'espai s'ha fet pensant principalment perquè pugui acollir casaments, però segons explica el mateix Vives, també s'hi podran portar a terme "tot tipus de celebracions, festes o presentació s per a empreses, al llarg de tot l'any" perquè comptarà amb una zona climatitzada amb espai per a més de 200 persones i ubicat just davant de la piscina del recinte.

Segons diu Vives, en el cas dels casaments es podrà fer tota la celebració de forma íntegra a l'espai de l'antiga discoteca. I ho exemplifica: "es pot començar el dissabte a la tarda amb la cerimònia civil, després hi ha un espai per fer barbacoa, una vela per l'aperitiu, la zona on es fa el banquet i finalment l'espai de discoteca amb música fins la matinada", en un espai que estarà totalment tancat per als que participin a la celebració, des del moment que arribin en cotxe i el deixin a l'aparcament (actualment, les celebracions es fan a l'hotel i s'ha de passar per alguns espais comuns).