El president del govern, Mariano Rajoy, va traslladar ahir a una trentena d'empresaris de Madrid i Barcelona les bones perspectives de l'economia espanyola, i amb l'horitzó que té al davant, els va assegurar: "lluitaré a la batalla del PIB i del sentit comú".

Rajoy va dinar al Palau de la Moncloa amb els integrants del Fòrum Pont Aeri, que agrupa més de trenta empresaris madrilenys i catalans. En la seva reunió a La Moncloa, segons fonts del govern espanyol, el cap de l'Executiu i els empresaris assistents van intercanviar punts de vista sobre la bona evolució de la situació econòmica espanyola. També hi van repassar la situació política general en un any tan transcendental com aquest, segons va exposar Rajoy.

En aquest sentit, el president espanyol va garantir que continuarà actuant a favor de la consolidació de la recuperació econòmica. Durant la reunió es va parlar també de la situació que viu la Unió Europea.

Rajoy va aprofitar, a més, per explicar als empresaris la seva posició vers les aspiracions independentistes de Catalunya, que passa per reiterar que no permetrà cap iniciativa que estigui fora de la llei i de la Constitució.