Cristina de Parias, directora de BBVA Espanya i presidenta de CatalunyaCaixa, va presidir ahir el seu primer consell d'administració de després de la venda de l'entitat al grup BBVA. Amb motiu d'aquesta reunió, De Parias va voler destacar que "la incorporació de CatalunyaCaixa al grup permetrà construir entre tots un nou projecte de creixement, en què les fortaleses de CatalunyaCaixa es veuran reforçades amb els valors i principis de BBVA". Per la seva banda, Xavier Queralt, conseller delegat de CX, va incidir en "la fortalesa del Grup BBVA a Catalunya que amb la compra de CatalunyaCaixa ja representa el 30% del total del negoci de BBVA a Espanya".

L'entitat mantindrà la marca de CatalunyaCaixa, tot i que fonts de l'entitat avancen que progresivament s'inclourà el logotip del grup BBVA en algunes aplicacions i documentació corporativa del banc.

El consell d'administració de Catalunya Banc va nomenar divendres De Parias presidenta de l'entitat en substitució de José Carlos Pla, que al seu torn havia subs-tituït el bagenc Adolf Todó.