L'operadora manresana de fibra òptica Fibracat és un dels convidats enguany a les XX Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya 2015, que es duran a terme del 5 al 7 de maig del 2015 a l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), organitzades pel Centre d'Estudis sobre el Cable (CECABLE), amb la col·laboració de la Generalitat, la UAB, l'Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Girona, la revista CONECtronica i els col·legis professionals del sector, entre altres entitats.

La directora comercial i de desenvolupament de negoci de Fibracat, Meritxell Bautista, serà l'encarregada de pronunciar la conferència "Banda ampla garantida per a entorns urbans: tendències de la demanda", el proper 5 de maig, a partir de les 10 del matí. Les jornades inclouran les ponències d'altres empreses del sector, com ara Telefónica, Adamo, Ericsson Espanya o Orange. El president de la jornada, Joan Francesc Fondevila, director del Centre d'Estudis sobre el Cable (CECABLE), durà a terme l'acte de presentació institucional que obrirà la trobada enguany.

Segons Meritxell Bautista, les jornades suposen per a Fibracat que "se'ns reconeix la innovació tecnològica i l'aposta per un servei de qualitat a escala local". Bautista considera que el bon moment de l'empresa passa per "donar suport a un servei de proximitat al client i de qualitat tècnica".