El Centre Tecnològic de Catalunya Eurecat, en el qual està integrat el CTM-Centre Tecnològic de Manresa, passarà de tenir cinc a deu centres en un termini de dos anys, segons el president de la institució, Xavier Torra. En una entrevista amb l'ACN, Torra no s'inquieta pel nombre de centres que pugui integrar Eurecat, sinó perquè es faci a un ritme "sostingut" i perquè la seva integració suposi una major "complementarietat" de l'oferta tecnològica per a les pimes.

Eurecat es va constituir a instàncies del Govern per integrar els centres tecnològics avançats que hi ha a Catalunya i desplegar una oferta més racional i centralitzada per a les pimes catalanes de diferents sectors d'activitat.

Torra, com a vicepresident des del novembre del 2014 i, des del juliol, com a president d'aquest organisme, té la funció prioritària de construir aquesta oferta integradora de serveis que avui formen els cinc centres tecnològics que estan integrats a Eurecat. Aquests centres són Ascamm, Barcelona Digital, Cetemmsa, Barcelona Media i el CTM, que ha estat l'últim a formar-ne part. En el decurs d'aquest any s'hi afegiran un parell més de centres, el primer d'ells, Leitat. Xavier Torra preveu que en els pròxims dos anys s'arribarà molt probablement als 10 centres, el doble que els actuals.