L'antic hotel Pere III de Manresa tindrà una nova vida a partir de l'octubre amb l'obertura de l'escola de ball Royal Dance i el restaurant El Puxi's. L'arribada d'aquestes noves empreses donarà un impuls important a l'edifici, que fins al 2012 era un hotel.

L'escola de ball està liderada per la nou vegades campiona d'Espanya de ball esportiu Karina Rubio i el seu marit, Àlex Cazorla. L'escola està a l'entresòl, l'antiga sala de banquets de l'hotel, i ja s'han adequat 540 dels seus 800 metres quadrats amb parquet per acollir la sala de ball. Segons Rubio, és un terra "d'alta qualitat, el millor" per a balls de saló amb el qual "es minimitza el risc de lesions". Aquesta sala de 540 metres conté separadors acústics i es pot dividir en tres espais independents per fer diferents activitats simultànies. La resta d'espai de l'entresòl encara s'està adequant com a vestuaris i un petit servei de bar.

Cazorla i Rubio, que es desvinculen de l'escola de ball Swing al capdavant de la qual ara hi ha el seu germà, Jesús Rubio, expliquen que Royal Dance estarà oberta a totes les disciplines de ball, tant esportiu, a nivell de competició, social o com a activitat d'oci. També s'hi podran practicar altres modalitats com zumba, hip-hop o pilates, amb l'objectiu, diuen els responsables del nou centre, de convertir-se en aquest camp "en una alternativa al gimnàs per a qui vol fer esport però no li agraden les màquines".