El projecte empresarial Perfect face, presentat per Anastasiya Borodinova, estudiant de la FUB, va ser escollit ahir el guanyador del premi al millor pla d'empresa del programa Universitat Emprèn de Manresa. Es tracta d'un projecte basat en un programa informàtic que, a partir d'un escaneig facial, recomana a la persona usuària opcions de maquillatge d'acord amb els seus trets facials.

L'autora va recollir el guardó de mans de la regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Manresa, Àuria Caus, en un acte que es va celebrar a la tarda a les noves instal·lacions de la FUB2.

El guardó és dotat amb un premi de 1.500 euros. Caus va lliurar també l'accèssit al projecte Design-eat, de l'alumne Òscar Lérida Sábado, també estudiant de la FUB, dotat amb 750 euros. Aquest projecte consisteix en una plataforma e-commerce basada en la comercialització d'alimentació especialitzada.

Aquests alumnes guanyadors tenen, a més, descomptes per continuar la seva formació en alguna de les tres universitats que impulsen el programa Universitat Emprèn a Manresa.

La iniciativa Universitat Emprèn (U-Emprèn) és impulsada per l'Ajuntament de Manresa (a través del Centre de Desenvolupament Empresarial, CEDEM) amb la col·laboració de la Fundació Universitària del Bages (FUB), l'Escola Politècnica de Manresa (EPSEM) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).